Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، شرکت سموم علف‌کش که با نشان (H. P. C) در خیابان دهم شهرک صنعتی کاوه فعالیت تولیدی داشت، یکی از کارخانه تولید انواع حشره کش‌ها، علف کش‌ها و سایر سموم کشاورزی و باغی در کشور است که از سال ۹۵ تعطیل کامل شد و با بیکاری تمامی کارگرانش، عملا به سوله‌های خالی و به مرور به کارگاه‌های کوچک و بزرگ اجاره داده شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از کارگران سابق این کارخانه در باره آخرین وضعیت شرکت سموم علف کش گفت: کارخانه سموم علف کش که عمری را به تولید انواع سموم باغی و کشاورزی مشغول بود، امروز تعطیل و سوله‌های خالی آن اجاره داده شده‌اند.

او با بیان اینکه متاسفانه مجموعه شرکت سموم علف کش در سال‌های تعطیلی ماهیتش را از دست داده است، ادامه می‌دهد: در جهت چرایی و ارزیابی وضع فعلی شرکت سموم علف کش باید مسئولان پاسخگوباشند که این واحد تولیدی که با سرمایه این مملکت در بهترین نقطه شهرک صنعتی کاوه احداث شده را به حال خود رها کردند.

به گفته این کارگر؛ واحد تولیدی سموم علف کش بعد از واگذاری به بخش خصوصی در سال ۸۵ باید بیشتر رونق می‌گرفت اما متاسفانه این اتفاق رخ نداد و روز به روز به سمت تعطیلی رفت، به طوری که بیشتر کارگران این مجموعه نتوانستند علارغم مطرح کردن موضوع شکایتشان در مراجع قانونی به حق و حقوقشان دست پیدا کنند.

این کارگر بازنشسته شرکت سموم علف کش بیان کرد: در گذشته روزانه حدود ۱۳۰ نفر در کارخانه سموم علف کش فعالیت می‌کردند و جمعیتی بالغ بر ۴۰۰ تا ۵۰۰نفر در شهرستان ساوه ارتزاق می‌شدند، بنابراین تعطیلی این مجموعه در نهایت با ۲۵ کارگر باقی مانده خسارت‌های زیادی را به آن‌ها وخانوادهایشان وارد کرد.

وی با اشاره به اینکه مسئولان موضوع راه‌اندازی دوباره شرکت سموم علف کش ساوه را بصورت جدی پیگیری کنند، افزود: نباید بگذارند بخش خصوصی و افرادی که با سرمایه شخصی یا با دریافت امکانات دولتی و انواع تسهیلات بانکی اقدام به احداث کارخانه کردند، به این وضعیت امروز گرفتار شوند.

او با اشاره به اینکه افرادی که باعث تعطیلی کارخانه سموم علف کش شدند باید پاسخگوی عملکرد نامناسب خود باشند، اظهار داشت: طبق اطلاعاتی که به دست بنده رسیده، طلبکاران مالی کارخانه همه اموال و تجهیزات کارخانه را به فروش رسانده‌اند.

در ادامه یکی دیگر از کارگران سابق این کارخانه با اشاره به اینکه در حال حاضر شرکت سموم علف کش در شهرستان ساوه کامل نابود شده است، می‌افزاید: متاسفانه مالکان کارخانه در سال‌های گذشته تمام اموال این مجموعه حتی ماشین آلات را هم به فروش رسانده‌اند.

او با ابراز تاسف از بی‌توجهی مسئولان به احیای کارخانه سموم علف کش و مشکلات معیشتی که در نتیجه تعطیلی این واحد تولیدی برای کارگران و اهالی مردم محروم ساوه ایجاد شده، افزود: از مسئولان درخواست داریم برای از سر گیری فعالیت این واحد تولیدی و احیای آن، هرچه سریعتر چاره‌اندیشی کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: واحد تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۷۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الله فیروزی با اشاره به ضرورت تامین برق واحد‌های تولیدی و صنعتی با توجه به فرارسیدن فصل گرما، گفت: برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم ابتدا باید ظرفیت موجود را حفظ و سپس بستر را برای حضور مردم در این حوزه فراهم کرد که قطعی برق موجب آسیب به ظرفیت تولید می‌شود.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شاید در راستای تامین نیاز مردم از قطعی برق مصارف خانگی خودداری شود تا مردم در کار‌های روزمره دچار مشکل نشوند، اما باید به این نکته نیز توجه کرد که آسیب‌های ناشی از قطع برق صنایع نیز متوجه مردم می‌شود، زیرا قطعی برق موجب بیکاری کارگران می‌شود و این موضوع به صورت مستقیم در معیشت خانوار اثرگذار است.   وی با اشاره به یکی دیگر از آثار نامطلوب قطعی برق، بیان کرد: از آنجاکه به دلیل قطعی برق، تولید در واحد‌های صنعتی کاهش می‌یابد، بازار با کمبود محصولات تولیدی این واحد‌ها روبه‌رو خواهد شد در نتیجه قیمت این کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند، این موضوع نیز به صورت مستقیم بر مردم اثرگذار است مانند آنچه که در چند سال گذشته در حوزه فولاد و سیمان رخ داد.   فیروزی گفت: وزارت نیرو در تلاش است که از توانمندی کارخانه‌های بزرگ برای تولید برق استفاده شود که این موضوع هنوز محقق نشده و باید مشوق‌های بیشتر و بهتری برای این موضوع در نظر گرفت.   عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه باید زیرساخت‌های موردنیاز تولید مانند برق و گاز را تامین کرد، تصریح کرد: پذیرفته شده نیست که برای تامین مصارف خانگی به سراغ قطع برق صنایع برویم، زیرا قطعی برق در واحد‌های تولیدی نیز بر زندگی مردم اثرات نامطلوبی دارد.

دیگر خبرها

  • رفع موانع تولید در راستای تحقق شعارسال
  • مدارس قزوین در نوبت عصر تعطیل شد
  • ۲۹ واحد صنفی آلاینده و مزاحم در ساوه پلمب شد
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • تغییر تعطیلی آخر هفته از پنج‌شنبه به شنبه و تاثیر آن در آموزش
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • تلفیق هنر دست و صنعت
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم